מתכון לקוגל קמח

שלבי הכנה

מצרכים

 

2 כפות שמן קנולה, לטיגון

1 בצל, קצוץ דק

½ כוס פירורי לחם או קמח מצה

כוס קמח, מנופה

כפית שטוחה מלח

½ כפית פפריקה מתוקה

½ כפית סוכר

¼ כפית פלפל שחור

¼ כוס שמן קנולה

מים רותחים

 

אופן ההכנה

 

  • יום קודם מכינים את הקוגל: מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

 מוסיפים את פירורי הלחם, הקמח והתבלינים ומערבבים היטב. 

 

  • מוסיפים רבע כוס שמן ושלושת רבעי כוס מים רותחים ומסירים מהאש. 

 

  • מערבבים היטב. מחלקים לשניים, מעצבים לשני נקניקים מאורכים ועוטפים כל אחד מהם בניילון נצמד. 

 

  • מעבירים למקפיא למשך לילה לפחות.

 

  • יוצרים גומה בחמין ומכניסים אליה את הקוגלים הקפואים (בלי הניילון), כך שרובם בתוך התבשיל וחלקם מחוצה לו.

 

  • אפשר להוסיף עוד קצת קמח שלא יתפורר

מתכונים נוספים

אהבתם? שתפו!
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
דילוג לתוכן