מתכון לקיגל תפוחי אדמה

שלבי הכנה

קוגל או קיגל תפוחי אדמה קל וטעים שמכינים בכל שישי. מתכון מעולה מ-4 מצרכים פשוטים, מתאים גם לפסח.

 

זמן עבודה: 20 דקות

סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 50 דקות

2 תבניות אינגליש קייק

 

מצרכים למתכון:

3 קילו תפוחי אדמה

 4 ביצים

1/3 כוס שמן

מלח ופלפל

 

הוראות הכנה

  • נחמם תנור למקסימום חום.
  • נקלוף את תפוחי האדמה ונגרד בפומפייה על הצד הגס.
  • נוסיף ביצים ונטרוף היטב לתערובת אחידה.
  • נוסיף לתערובת הקוגל שמן ונערבב היטב.
  • ניצוק את תערובת הקוגל ל-2 תבניות אינגליש קייק.
  • נאפה על חום גבוה למשך חצי שעה.
  • לאחר חצי שעה נכסה את תבניות הקוגל, ננמיך את חום התנור ל-180 מעלות ונאפה עוד שעה.

מתכונים נוספים

אהבתם? שתפו!
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
דילוג לתוכן